0
0
0
s2smodern
powered by social2s

EL og IT Forbundet er til for å ta vare på deg som jobber i El-, Tele og IT-bransjen. Nå vil du kanskje hevde at det beste er å ta vare på seg selv, men er det egentlig slik? Hvor mye kan du f.eks. om juridiske forhold ved oppsigelser, permitteringer og arbeidstvister, eller ved oppkjøp, fusjon og omstillinger?

EL og IT Forbundet finner du tillitsvalgte og ansatte som kjenner nettopp din bransje og vet i de fleste tilfeller hvor skoen trykker. Hvem andre kan da hjelpe deg til gode lønns- og arbeidsvilkår gjennom overenskomster, utdanning, politisk påvirkning, forsikringer og et profesjonelt støtteapparat?

Får du problemer i forhold til jobben, har vi et svært godt utbygd apparat av tillitsvalgte som formidler kompetanse på alle områder. De står alltid klare til å hjelpe deg. Dermed har du et hav av kunnskap til rådighet som kan hjelpe deg gjennom våre godt utbygde distriktskontorer i hele landet.

Internasjonalt engasjement er også viktig for forbundet. Gjennom medlemskap i en rekke internasjonale arbeidstakerorganisasjoner er vi aktivt med for å sikre arbeidstakeres rettigheter i et internasjonalt perspektiv.

Som ansatt i El-, Tele og IT-bransjen tilhører du yrkesgrupper som opplever en enorm teknisk utvikling. Det sier seg selv at det ligger en enorm utfordring i å følge med. Derfor er også en av våre viktigste arbeidsområder som forbund å sikre at du får den etter- og videreutdanningen du trenger.

Du kan lese mer om EL og IT Forbundet her

Les om medlemsfordelene her

Bli medlem