Kalender

Last ned som iCal fil

Treff : 69

Kurs om den tillitsvalgtes hverdag

Fra Mandag, 27. Februar 2017 -  08:00
Til Tirsdag, 28. Februar 2017 - 16:00

Sted : Kurset avholdes på foreningskontoret på Oppsal, Østmarkveien 4

 

Beskrivelse:

Tidspunkt:

Mandag den 27. februar og tirsdag den 28 februar 2017

Sted:  

Kurset avholdes på foreningskontoret på Oppsal, Østmarkveien 4   

Målgruppe:

Kurset er rettet mot tillitsvalgte og engasjerte medlemmer som ønsker å lære mer om den tillitsvalgtes hverdag, drift av klubb og klubbstyre, samt organisasjonen man er en del av. I tillegg går vi igjennom de lover og avtaleverk vi har behov for å kjenne til. Det oppfordres til at minst 2 fra hver bedrift deltar.

Om kurset:

På kurset vil deltagerne få en innføring i den daglige driften av klubben, og hva som forventes av deg som tillitsvalgt og medlem. Vi jobber oss også gjennom de lover og avtaleverk man må forholde seg til. Dette gjelder både rettigheter og plikter. Det vil bli lagt vekt på praktisk bruk av lov- og avtaleverk til å løse deres utfordringer.

Deltagerne skal jobbe i sammen og meningen er at dere ved å dele deres erfaringer fra egen bedrift, og skal kunne løse noen utfordringer dere står overfor i dag. Husk noen ganger sitter andre på løsningen på ditt problem.

Det vil være deltakere fra flere bedrifter tilstede

Det serveres lunsj.

Kompensasjon:

EMF dekker tapt arbeidsfortjeneste ved dokumentasjom om fri uten lønn fra arbeidsgiver, se vedlagt skjema, samt dokumenterte reisekostnader.

Påmeldingsfrist: 

Løpende

Ansvarlig for kurset:

Jan-Ole Evensen og Kai-Otto Helmersen

 

Kontakt : Jan-Ole Evensen

 

Jan-Ole Evensen
Mobil: 994 40 940
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.