Kalender

Last ned som iCal fil

Treff : 431

Oppfriskningskurs for telekommunikasjonsmontører

Fredag, 17. Februar 2017

Sted : Strømmen vgs

 

Beskrivelse:

Elektromontørenes Forening tilbyr i samarbeid med Strømmen Videregående skole ovennevnte kurs.

Målgruppe:
Kurset er tenkt for montører som tok fagbrev omtrent rundt reform 94, men vil også være åpen for andre så lenge det er ledige plasser. Kurset omhandler de mest aktuelle tema medlemmer innen faget møter i sitt arbeid.

Økonomi:

Kurset er fullfinansiert gjennom medlemskapet i EL&IT forbundet og at bedriften betaler en 4/14 andel (gjelder både kursavgift og tapt arbeidsfortjeneste). Kurset er åpent for EL og IT Forbundets medlemmer som er organisert på Landsoverenskomsten for elektrofag. Det forutsettes at deltakerne tar alle 7 modulene.

Innhold:
Kurset gjennomføres i 5 samlinger; 1 på 2 dager, og 4 på 3 dager(14 dager totalt). Kurset gir teoristatus i tråd med dagens elektrofagbrev. Kurset består av 7 moduler.

Kurset er fordelt på to eller tre dager annenhver uke f.o.m. uke 1 t.o.m. uke 9. Følgende datoer: 5/1-6/1, 18/1-20/1, 1/2-3/2, 15/2-17/2, 1/3-3/3

Praktisk informasjon:

Søknad om tjenestefri og bedriftens andel, gjøres til opplæringsutvalget i bedriften i henhold til LOK §5. Vi gjør oppmerksom på at plassen er endelig først når bedriftens andel er innbetalt.

Søknad til bedriften om fri og dekt lønn + kursavgift må sendes til bedriften innen fredag 4. november. Ta kontakt med tillitsvalgte eller fagforeningen om du trenger hjelp til dette.

 

Kontakt : Glenn Brettvik

 

Ved spørsmål, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merket “spørsmål til Studieutvalget”, eller ring leder av utvalget, Glenn Brettvik, på tlf 45 28 77 38.